Kamerkoor

Koor zoekt leden!

Kom jij ook zingen in het Kamerkoor van de Geertekerk?

Dit koor is bedoeld voor mensen van 20 tot 40 jaar oud, die houden van (en goed zijn in) het zingen van de mooiste koormuziek. Accenten liggen op kerkmuziek uit de renaissance t/m Bach en modern repertoire.

De repetities zijn meestal in de Geertekerk*, op maandagavond van 21.00 uur tot 22.30 uur.

Het kamerkoor heeft ook een eigen website.

*Onder de toren is de hoofdingang, links daarvan is een trap naar een andere deur, als die niet open is kun je daar aanbellen.

Het lied is daar wanneer ik nergens ben, komt naar mij toe, het neemt me op, het spreekt een taal die ik van-zelf niet ken.

Willem Barnard

Veelgestelde vragen

Hoe ‘kerkelijk’ moet ik zijn?

Je hoeft niet lid te zijn van de Geertekerk om in het koor te zingen. De Geertekerk is een remonstrantse gemeente; de Remonstranten vinden dat je zelf mag weten wat je gelooft. Wel is het voor het koor nodig dat je affiniteit hebt met kerkmuziek en het natuurlijk ook mooi vindt om af en toe in een kerkdienst te zingen, naast de andere uitvoeringen.

Kost het geld?

We vragen een kleine contributie (€ 20 / mnd).

Ben ik wel goed genoeg?

We willen op een hoog niveau muziek maken, daarvoor is het nodig dat je zelfstandig je partijen kunt instuderen en weet hoe je je stem moet gebruiken. Als je twijfelt over je geschiktheid, kom dan gerust langs (als je het niet probeert kom je er ook niet achter).

Mijn vraag staat er niet bij?

Klik hier om ‘m te stellen!